Food
Traditioneel en gevarieerd ethiopisch eten
Traditioneel en gevarieerd ethiopisch eten
Allergenen infromatie:
De voorgerechten zijn glutenvrij. De voorgerechten 1, 2 en 3 bevatten lactose en 4 en 5 zijn zonder lactose.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met ethiopische pannenkoek (injera), yoghurtkaas, salade, boerenkool, gekruide linzen- en erwtensaus
Allergenen informatie:
De sauzen van alle vleesgerechten zijn glutenvrij en 1 t/m 4 zijn lactosevrij. De vleesgerechten 5, 6, 7 en 8 bevatten lactose.
Bij de vegetarische gerechten 2 t/m 6 zijn de sauzen glutenvrij en alle vegetarische gerechten zijn lactosevrij.
De injera’s bevatten gluten en zijn lactosevrij. Op telefonisch verzoek voorafgaande aan uw bezoek kunnen glutenvrije injera’s gemaakt worden.
Voor klanten die meerdere gerechten willen proberen bieden wij de volgende combinaties aan. U kunt van elk gerecht iets proberen. De gerechten zijn bedoeld per persoon! U kunt de gerechten aanwijzen of wij maken voor u een speciale verrassing!!
In veel Ethiopische gerechten wordt gebruikgemaakt van berbere, een kruidenmengsel dat bestaat uit chilipeper, knoflook, gember, basilicum, korarima, wijnruit, ajowan, zwarte komijn en fenegriek.
Allergenen informatie:
De nagerechten zijn glutenvrij. De nagerechten kunnen lactose bevatten.